top of page

Toimitusehdot ja –maksut

 

Tuotteiden tilaaminen

 

Tilaaminen www.olipahantaas.fi sivuilta tapahtuu klikkaamalla ota yhteyttä-osioon ja ilmoittamalla siellä viestikentässä valitsemiensa tuotteiden nimet, numerot ja lukumäärät. Sähköpostiosoitteen kertominen on välttämätöntä, jotta tilaus voidaan vahvistaa sähköpostitse.

 

Tuotteiden arvonlisäverolliset hinnat on ilmoitettu jokaisen tuotteen yhteydessä. Arvonlisävero on pääasiassa 24%, poikkeuksena tilaustyöt 10%.

Olipahan taas Gigi pidättää kaikki oikeudet muuttaa hintoja ja päivittää tilaus- ja toimitusehtoja tarpeen niin vaatiessa.

 

Otathan huomioon, että sinun täytyy olla täysi-ikäinen (18v.), tai sinulla täytyy olla vanhempiesi suostumus tilata tuotteita Olipahan taas Gigi:ltä. Tekemällä tilauksen www.olipahantaas.fi-sivuilla vahvistat edellä mainitun toteutuneeksi.

 

Maksaminen

 

Lasku tuotteista lähetetään tilauksen yhteydessä silloin, kun laskun loppusumma postikuluineen on enimmillään 30€ (kolmekymmentä euroa). Loppusumman ollessa yli 30€, maksu tulee suorittaa Olipahan taas Gigi:n tilille ennen kuin tilaus voidaan lähettää eteenpäin vastaanottajalle. Edellä mainitussa tilanteessa lisätiedot lähetetään tilausvahvistuksessa ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

 

Toimitus ja toimituskulut

 

Tilatut tuotteet lähetetään mahdollisimman pian (1-3 päivän sisällä tilauksen vahvistamisesta). Poikkeuksena yli kolmenkymmenen euron tilaukset, jolloin tuote lähetetään maksua seuraavana arkipäivänä. Tilaustöistä sovitaan erikseen.

Toimitusaika tuotteille on 1-5 arkipäivää. Olipahan taas Gigi ei vastaa toimitusajan pitenemisestä tapauksissa, joissa toimitus viivästyy Olipahan taas Gisi:tä riippumattomista syistä.

Jos pakkaus tai tuote/tuotteet on vaurioitunut kuljetuksessa, ota yhteyttä kuljetuksen hoitaneeseen tahoon ja tee vahinkoilmoitus.

Toimitukset kulkevat pääasiassa Postin kautta. Postimaksu on korteille kaksi (2) euroa ja se lisätään laskun loppusummaan. Muiden tuotteiden postimaksu sovitaan tapauskohtaisesti.

 

Palautukset

 

Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Tilaustöillä ei ole palautus- tai vaihto-oikeutta.

Olipahan taas Gigi ei vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen olipahantaas@gmail.com .

 

Muuta

 

9.1.2016 alkaen elinkeinonharjoittajan on annettava verkkosivuillaan ja vakiosopimusehdoissaan tieto tuomioistuimen ulkopuolisesta riidanratkaisuelimestä (http://www.kkv.fi/Ajankohtaista/Tiedotteet/2016/4.1.2016-yritysten-kerrottava-kuluttajille-verkkosivuillaan-ja-vakiosopimusehdoissaan-riidanratkaisuelimesta-9.1.2016-lahtien/ , josta alla oleva teksti lainattu).

 

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

 

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Olipahan taas Gigi ei käytä henkilötietoja jälkimarkkinointiin eikä jaa tietoja kolmansille osapuolille. Henkilötiedot (nimi, osoite, sähköposti) kysytään vain tialuksen yhteydessä. Henkilötietoja käytetään vain kertaluontoisesti ja tilanteissa, joissa mahdollinen tilaus/lasku toimitetaan asiakkaalle.

 

bottom of page